Pristupnica Udruga Babucera

  Prikaži sve
  brgudac-kucica-skretanje

  PRISTUPNICA UDRUZI BABUCERA – BRGUDAC

  Udruga Babucera otvorena je za sve prijatelje Brgudca, ali prvenstveno je osnovana da okupi stanovnike Brgudca u udrugu građana koji će zajednički odlučivati o budućnosti sela Brgudac.
  U članstvo udruge dobrodošli su svi ljudi, oni koji žive u Brgudcu ili ga samo posjećuju. Ljudi koji su porijeklom iz Brgudca, a nažalost nemaju više nekretnine u selu. Svi zaljubljenici u Brgudac, Korita i Ćićariju koji su voljni pomoći radu udruge za dobrobit sela i boljeg života na Ćićariji.
  U Udrugu Babucera dobrodošli su svi koji mogu i žele pomoći u radu Udruge da se u selu stvore bolji uvjeti za život, da se vrati život u selo. Da se selo što više obnovi ali da se istovremeno zaštiti i sačuva.

  Plaćanje članarine je jedini uvjet za članstvo u udruzi, a sam član će sam odabrati da li želi biti aktivni član sa pravom glasa ili podupirući član udruge.

  Prema odredbama Statuta Udruge možete odabrati dva tipa članstva:
  Aktivni član se obvezuje na aktivno sudjelovanje u radu udruge, može birati i biti biran u tijela.
  Podupirući član pomaže radu udruge i sudjeluje u njezinim aktivnostima. Podupirući član ne može birati niti biti biran. Njegova je uloga financijska pomoć kroz pokroviteljstvo i druge oblike pomoći.

  Cijena članarine za Aktivne članove iznosi – 30 EUR godišnje
  Cijena članarine za Podupiruće članove – iznosi minimalno 13,50 EUR godišnje

  Članarina se uplaćuje na žiro račun Udruge Babucera otvoren kod OTP Banke IBAN HR6424070001100207918
  sa pozivom na broj HR00 Godina članarine – Vaš OIB (primjer HR00 2023-86526789932)

  Nakon primitka online pristupnice i uplate članarine primit ćete potvrdu članstva na vašu E-mail adresu.

   

  Izjava o davanju suglasnosti za pružanje i obradu osobnih podataka
  Udruga Babucera kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da se prema Uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR EU 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016.), potpisivanjem ovog dokumenta za članstvo u Udruzi, prikupljaju Vaši osobni podaci koji će se upotrebljavati u svrhu obrade knjigovodstvene dokumentacije prema propisima iz Zakona o računovodstvu, Zakona o PDV-u, Zakona o porezu na dobit te ostalih pravnih propisa koji uređuju poslovanje Udruge. Također, podaci će se upotrebljavati za vođenje popisa članstva, evidenciju uplata članarina te za službene obavijesti Udruge. Vaši osobni podaci zabilježeni su u pisanoj formi i u elektroničkom obliku.
  Potpisom ove pristupnice slobodno i izričito dajete Vašu privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka ustupljenih Udruzi kao korisniku u svrhe koje su ovdje izričito navedene.

   

  Online pristupnica

  0/50
  0/11
  0/200
  Vaša adresa za primanje pošte
  Odaberite vrstu vašeg članstva

  Označena polja (*) obavezno ispuniti.