Poziv na likovnu radionicu za djecu

Uredenje-opremanje-dvorane
Uređenje i opremanje dvorane
26 rujna, 2021
likovna radionica
Poziv na likovnu radionicu za starije
26 rujna, 2021
logo zaklada fond

Ovaj projekt proveden je uz financijsku potporu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz sredstava Fonda gradova i općina

Likovna radionica za djecu iz Područne osnovne škole u Lanišću

U sklopu provedbe projekta Osnivanje društveno kulturnog centra Brgudac, Udruga Babucera vas poziva na likovnu radionicu namijenjenu školarcima Područne škole Lanišće i njihovim roditeljima koja će se održati u subotu 02.10.2021. godine s početkom u 10 sati u prostorijama Organiziranih dnevnih aktivnosti za starije osobe u Lanišću, u zgradi Općine Lanišće.

Voditeljica projekta je članica Udruge Mia Mihaljević Ivančić sa dugogodišnjim iskustvom u organizaciji i provođenju višednevnih međunarodnih kulturnih manifestacija i izložba, jedna od koordinatorica pri osnivanju hrvatske udruge gradova keramike i voditeljica više projekata hrvatskih umjetnika i keramičara.

Voditeljica likovne radionice namijenjene djeci iz Područne škole Lanišće je Sara Gortan, mlada umjetnica, ilustratorica i slikarica, završila je Školu primijenjene umjetnosti i dizajna u Puli. Ilustracijom se bavi duži niz godina, a izlagala je na desetak samostalnih izložbi od kojih je zadnja izložba Priče sa planine u organizaciji HUIU. Autorica je nekoliko dječjih slikovnica od kojih izdvajamo Kontići – Čuvari šume, Čuvari mora te Cirkonije plemeniti. Sara je umjetnica koja živi u Brgudcu, društveno aktivna, koja je već pomagala i na uređenju Područne škole Lanišće gdje je oslikala zidove stepeništa kako bi školarcima bilo ljepše unutar njihove škole.

Cilj projekta je pridonijeti kvaliteti društvenog života i socijalizaciji mještana svih sela u Općini Lanišće, povećat razinu aktivnog sudjelovanja mještana u društvenim aktivnostima kroz niz kulturnih i društvenih aktivnosti te osigurati i ostvariti uvjete za opstanak mladih na području Općine Lanišće.

Osim školaraca dobrodošla su sva zainteresirana djeca ali i roditelji koji žele naučiti ili probati neke nove likovne tehnike.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)