Završen projekt osnivanja Društveno kulturnog centra Brgudac

umjetnicka radionica brgudac
Umjetnička radionica Brgudac
5 prosinca, 2021
Skolska fotografija 1948-49
Sva lica Brguca
2 veljače, 2022
Prikaži sve
uredena dvorane skole brgudac

Službeno smo završili naš projekt osnivanja Društveno kulturnog centra Brgudac. Svi smo više nego zadovoljni sa rezultatima projekta, uređenom dvoranom, zadovoljnom djecom ali i starijim sudionicima radionica.

Svi jedva čekaju nove radionice. Mi nastavljamo sa našim malim projektima, ideja ne nedostaje. Hvala svima koji su sudjelovali!

Udruga Babucera prijavila je projekt „Osnivanje društveno kulturnog centra Brgudac“ u sklopu natječaja za male projekte u zajednici „Mali projekti za bolje sutra“ Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

logo zaklada fond

Ovaj projekt proveden je uz financijsku potporu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz sredstava Fonda gradova i općina

Video prezentacija provedbe projekta

Udruga Babucera u suradnji sa Općinom Lanišće uspjela je revitalizirati i adaptirati prostor dvorane stare škole u Brgudcu.

Cilj projekta je mogućnost održavanja u Brgudcu kulturnih i društvenih aktivnosti svih dobnih skupina sa područja Općine Lanišće.

U sklopu projekta organizirane su umjetničke radionice u Lanišću, Račjoj Vasi i Brgudcu za sve dobne skupine s ciljem razvoja novih znanja i vještina u slikanju i umjetničkom stvaranju.

Radni sastanak u Brgudcu

U sklopu projekta održali smo sastanak na temu važnosti izgradnje modela civilno-javnog partnerstva te suradnje s organizacijama civilnog društva čime se želi potaknuti pozitivni utjecaj na gospodarski razvoj Općine Lanišće.

radni sastanak babucer brgudac

Uređena i opremljena dvorana

Dvorana škole je uređena, novo su obojeni zidovi, promjenjena su stakla na prozorima, utičnice i prekidači. Ugrađen je novi dimnjak i postavljena je peć na drva za grijanje u zimskim mjesecima.

Postavljeni su novi stolovi koji su financirani sredstvima Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz sredstava Fonda gradova i općina kao i projektor sa platnom i audio zvučnik za razglas.

Školu smo opremili WiFi internet vezom.

dvorana skole brgudac

Izložba u Općini Lanišće

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)