Likovna radionica Račja Vas

likovna radionica poziv
Poziv na likovnu radionicu 13.11. Račja Vas
31 listopada, 2021
aktivni u zajednici
Poziv na radni sastanak 27.11. Brgudac
21 studenoga, 2021
Prikaži sve
likovna radionica racja vas

Udruga Babucera u suradnji sa partnerom na projektu, Udrugom Slum u subotu 13.11. organizirala je likovnu radionicu za sve uzraste u novouređenom prostoru stare škole u Račjoj Vasi.

Udruga Babucera prijavila je projekt „Osnivanje društveno kulturnog centra Brgudac“ u sklopu natječaja za male projekte u zajednici „Mali projekti za bolje sutra“ Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

logo zaklada fond

Ovaj projekt proveden je uz financijsku potporu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz sredstava Fonda gradova i općina

Likovna radionica za sve uzraste

Likovna radionica u Račjoj Vasi organizirana je sa partnerom na projektu Udrugom Slum. Suradnjom sa drugim udrugama na projektu cilj nam je povezivanje mještana iz svih sela na području Općine Lanišće koji će direktno ili indirektno sudjelovati u projektu umjetničkih radionica i tako potaknuti društvenu aktivnost stanovnika.

Na likovnoj radionici sudjelovalo je 15 osoba svih uzrasta, sa voditeljicom radionice Sarom Gortan radili su slike na temu jeseni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)