Poziv na radni sastanak 27.11. Brgudac

likovna radionica racja vas
Likovna radionica Račja Vas
18 studenoga, 2021
likovna radionica poziv brgudac
Poziv na umjetničku radionicu 04.12. Brgudac
27 studenoga, 2021
Prikaži sve
aktivni u zajednici

U sklopu provedbe projekta Osnivanje društveno kulturnog centra Brgudac, Udruga Babucera poziva sve zainteresirane mještane iz svih mjesta Općine Lanišće na radni sastanak koji će se održati u subotu 27.11.2021. godine s početkom u 11 sati u dvorani škole u Brgudcu.

logo zaklada fond

Ovaj projekt proveden je uz financijsku potporu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz sredstava Fonda gradova i općina

Aktivni u zajednici za bolju Ćićariju

Sastanak organiziramo u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva Istarske županije kako bi potaknuli mještane Općine Lanišće da budu aktivni u zajednici.

S obzirom da u Općini Lanišće ne postoje mjesni odbori cilj je potaknuti osnivanje udruga građana s naglaskom na važnost izgradnje modela civilno-javnog partnerstva te suradnje s organizacijama civilnog društva čime se želi potaknuti pozitivni utjecaj na gospodarski razvoj Općine Lanišće.

S obzirom na postojeće mjere sve zainteresirane sudionike molimo da se najave mailom na brgudac.istra@gmail.com ili porukom na Facebook stranici Udruge Babucera.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)