Poziv na umjetničku radionicu 04.12. Brgudac

aktivni u zajednici
Poziv na radni sastanak 27.11. Brgudac
21 studenoga, 2021
umjetnicka radionica brgudac
Umjetnička radionica Brgudac
5 prosinca, 2021
Prikaži sve
likovna radionica poziv brgudac

Udruga Babucera u subotu 04.12. u dvorani škole u Brgudcu organizira završnu umjetničku radionicu za sve uzraste unutar projekta „Osnivanje društveno kulturnog centra Brgudac“ koji je prijavljen na natječaj za male projekte u zajednici „Mali projekti za bolje sutra“ Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

logo zaklada fond

Ovaj projekt proveden je uz financijsku potporu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz sredstava Fonda gradova i općina

Umjetnička radionica u Brgudcu

U sklopu provedbe projekta Osnivanje društveno kulturnog centra Brgudac, Udruga Babucera vas poziva na umjetničku radionicu koja će se održati u subotu 04.12.2021. godine s početkom u 11 sati.

Radionica je namjenjena svim uzrastima, u nekoliko grupa radit će se više umjetničkih tehnika, slikanje, izrada suvenira, tisak na tekstil…

Mladen Ivančić i vanjska suradnica na projektu Dijana Trtanj, priznata akademska umjetnica kiparica iz Rijeke koja stvara kroz keramiku i kiparstvo prezentirat će doživljaj izrade keramičkih djela sa atraktivnom raku tehnikom. Raku je stara japanska tehnika koja datira još iz 16. stoljeća. Ona u svom imenu nosi značenje sreće, zadovoljstva, užitka i radosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)